Med många strängar på sin lyra är Mikael nu aktuell med en serie konstverk som på nätet säljs genom denna webshop. Alla Gicléeblad är numrade och signerade av Mikael.

Matias Ibanez har jobbat med yrkesfotografer och konstnärer på olika sätt i mer än 30 år, och under många år drev Matias ProCenter Yrkesfotobutiken AB som levererade hårdvara, hyrutrustning och bilder till Sveriges fotografelit. Ibanez Art AB startades 2012, allt eftersom intresset för att köpa fotokonst växte mer och mer. Idag driver Matias bla. Printstudion Sandeng på Södermalm i Stockholm, som gör FineArt-utskrifter till fotografer och Gicléetryck till konstnärer.

Efter att ha känt Mikael Persbrandt ett antal år, fick Matias se Mikaels målningar som aldrig visats för allmänheten, och kände direkt att – " det här måste världen få se”. Så idag finns det ett antal motiv att välja på som Giclée-blad i en upplaga om 200 ex, numrerade och signerade av Mikael.

Har du några frågor om din beställning eller om det är något annat du undrar över är du välkommen att kontakta info@ibanezart.se eller genom att använda kontaktformuläret som du hittar i menyn ”Kontakt”. Våra allmänna villkor för webbshoppen och beställningar hittar du här.