Om Oss

Mikael Persbrandt har vunnit flera av de största utmärkelsena inom skådespeleri och har medverkat i en lång rad kända svenska och utländska pjäser, tv-serier och film. Vad Mikael har för sig just nu ser du genom hans Facebook-flöde här till höger och du kan läsa mer om honom genom att klicka här. Med många strängar på sin lyra är Mikael nu aktuell med en serie konstverk som på nätet säljs exklusivt genom denna webshop. Mikaels konst säljs och administreras genom Ibanez Art AB som drivs av Matias Ibanez.

Matias har jobbat med yrkesfotografer på olika sätt under 30 år, och de senaste 15 åren har han drivit ProCenter Yrkesfotobutiken AB som levererar hårdvara, hyrutrustning och bilder till Sveriges fotografelit. Ibanez Art AB startades 2012, allt eftersom intresset för att köpa fotokonst växte mer och mer.

Efter att ha känt Mikael Persbrandt ett antal år, fick Matias se Mikaels målningar, och kände direkt att ” – det här måste världen få se”. Så idag finns det ett antal motiv att välja på som Giclée-blad i en upplaga om 200 ex, numrerade och signerade av Mikael. Självklart går det även att köpa oljemålningarna också, vid intresse maila info@ibanezart.se

Har du några frågor om din beställning eller om det är något annat du undrar över är du välkommen att kontakta info@ibanezart.se eller genom att använda kontaktformuläret som du hittar i menyn ”Kontakt”. Våra allmänna villkor för webbshoppen och beställningar hittar du här.

Varmt välkommen!
Matias Ibanez

Matias Ibanez

[custom-facebook-feed]